Sæt X i kalenderen allerede nu for de vigtige datoer i vores Café & Restaurant
12. oktober
Vildt aften med 5-retters vildtmenu á kr. 495,-
Vinspecialistens vine kan tilkøbes til menuen denne aften med mulighed for også at købe vine med hjem.
10. november
Mortens aften med 2-retters menu á kr. 295,- fast tidspunkt kl. 18.00
And – hvide & brune kartofler – rødkål – svesker i rødvin – ½ æble m. gele – sauce – chips – surt
Ris á la mande – kirsebærsauce & hemmelig mandelgave
29. november
Julefrokost – aften arrangement med 3-retters julemenu á kr. 375,-
30. november
Julefrokost – frokost arrangement (også til aften ved nok forespørgsler herpå) juleplatte á kr. 150,-
1.december
Julefrokost – frokost arrangement, juleplatte á kr. 150,-
9. januar 2025
Nytårs taffel
3-retters Julemenu á kr. 375,-
Røget laksemousse m. mild creme af peberrod fra 9.green – hjemmebagt brød & smør
Andebryst m. sprød kartoffel – kvædesauce – honning/mandel rosenkål & svampe – ovnbagte rodfrugter
Rødvinspocheret pære m. is & reduceret rødvinssirup
Julefrokost – juleplatte á kr. 150,-
”Den klassiske”
Sild – æg & rejer – fiskefilet m. hjemmelavet remoulade – røget laks
Hjemmelavet æbleflæsk – leverpostej m. bacon & svampe – ribbensteg m. hjemmelavet rødkål
Brie m. syltede kvæder & ris á la mande m. kirsebærsauce