Company Day

Et firmaarrangement, hvor deltagerne vil føle sig i centrum!

Kunde- og personalearrangementer er en helt uforglemmelig oplevelse i Barløseborg Golfklub. Rammerne i klubben er fantastiske og gør jeres næste firmaarrangement til noget helt specielt. 

Vi udvikler koncepter og tillbud, der dækker jeres ønsker og behov. Den faste stab i Barløseborg Golfklub er din sparringspartner og garanti for kvaliteten du søger. Alle får kyndig vejledning, både golfere og ikke-golfere. 

Barløseborg Golfklub tilbyder en af Fyns flotteste 18-huls baner, Fyns bedste 9-hullers Pay & Play bane. Derudover har klubben også en overdaekket udslagsbane/driving range, putting-green, indspils- og øveområder. Golfshoppen har et udvalg af det mest nødvendige udstyr.

Vi løfter gerne matchledelses opgaven

Du behøver ikke tænke på turneringsopsætning i GolfBox Check-in, startlister, scorekort med deltagernavn, registrering af scorekort efter runden og overdragelse af resultater, da Barløseborg Golfklub tager sig af dette. Hvis I ønsker konkurrencer undervejs, sørger vi også for udbringning og indhentning af indlagte konkurrencer mm. På dagen er Barløseborg Golfklub indrettet helt efter dine ønsker med mulighed for dine egne reklameskilte, flag og banner opsat i ankomstområdet, ved træningsområder eller på banen. Restaurant dækker gerne op med velkomstskilte med firmalogo, bordkort med hold nr. og firmalogo, program og matchinformationer med firmalogo, morgenbuffet, frokost, udbringning af baneforplejning og afsluttende bespisning. Vi kan også tænde op i grillen.

Kontakt

Jeppe Ladefoged

Golf manager