Golfens dag 2019

Golfens dag 2019 er den 28 april, så har du lyst til at komme forbi og prøve golfspillets glæder ganske gratis, så sæt allerede et kryds i kalenderen.

Facebook begivenhed3

Program for dagen

Imellem kl. 10.00 og kl. 13.00 kan du komme forbi og prøve om golfspillet er noget for dig. Der står medlemmer klar til at guide dig igennem dagen og de følger med dig rundt på anlægget.

Putting green

Du vil få udleveret noget udstyr og derefter går I over til putte green, hvor du får vist hvordan man putter og får mulighed for at øve dig i at putte. Der vil være en puttekonkurrence, hvor vi har en lille præmie til vinderen.

Driving Range 

Derefter fortsætter I over til Driving Range, hvor du vil få vist hvordan man slår til en golfbold af vores dygtige trænere eller nogle af vores elitespillere og du vil få lov til at øve dig lidt.

Rundvisning

Så går turen over til 9 huls banen langs den store 18 huls bane og imens fortæller vi lidt om hvordan det er at spille golf. Du spørger selvfølgelig undervejs, hvis der er noget du vil vide mere om.

Spil på 9 huls banen

Så er du klar til at prøve kræfter med en rigtig golfbane og du spiller 3 huller på vores 9-huls bane - hul 1, hul 2 og hul 9 og der spilles Texas Scramble og det skal vi nok forklare hvad er, du skal bare nyde det sjove spil.

Afslutning

Når du er færdig med at spille, så byder vi på en forfriskning i Tee Time Café & Restaurant og imens du nyder den, så vil vi gerne fortælle dig om de spændende tilbud vi har om medlemskab af Barløseborg Golfklub og hvad det indebærer.

Vi glæder os til at dig d. 28 april.

Der er ingen krav om tilmelding, så du kan bare dukke op, men hvis du ved på forhånd, at du kommer, så skriv gerne en mail til os på post@bbgolf.dk, da vi så kan være endnu bedre forberedt.