Bestyrelsen i Barløseborg Golfklub

Her finder du kontakt oplysninger på bestyrelsen i Barløseborg Golfklub og du kan her se hvilke ansvarsområder de har - enten som medlem af udvalg eller som Klub i Klubbens / udvalgets kontaktperson i bestyrelsen. Du er velkommen til at sende både ris og ros til bestyrelsen.

Arne Jakobsen

Følg os
Golfklubben

Tlf.: 6479 1224

- Medlemskaber, ind- & udmeldelser, sponsor, udvalg, klubber i klubben, turneringer mm.

Café & Restaurant

Tlf.: 6479 1023

- 19. hul, brunch, frokoster, middage, selskaber,  overnatning, mødelokaler, golfophold mm.

Golfbanen

Tlf.: 6479 1026

- Greenfee, banebooking, leje af buggy og trolly, G5 kort

Åbningstider Sekretariatet:  Mandag lukket - Tirsdag 10.00-15.00 - Onsdag lukket - Torsdag 10.00-15.00 - Fredag lukket