Vision og værdier

Vision for Barløseborg Golfklub

Her i Barløseborg Golfklub har vi følgende visioner:

• Barløseborg Golfklub vil give gode oplevelser til alle der ønsker at spille golf uanset på hvilket niveau.
  • I Barløseborg Golfklub har du mulighed for at skabe nye realationer og venskaber. Det er stedet hvor du møder gode venner. her føler alle sig velkommen. "vi ønsker at kende hinanden og vi vil lære dig at kende.
  • Barløseborg Golfklub ønsker at tilbyde spil på en spændende udfordrende bane af høj kvalitet. Der skal være plads til alle og alle skal føle sig velkommen på banerne, også nybegynder.
  • I Barløseborg Golfklub er der aktiviteter hele året, således at vi kan vedligeholde fællesskabet for klubbens medlemmer hele året.
  • Barløseborg Golfklubs sportslige visioner er at have et elitehold med i 2. division, men eliten må aldrig blive på bekostning af bredden.
  • Til ungdommen i Assene og Middelfart kommuner vil Barløseborg Golfklub tilbyde de bedste muligheder for at dyrke golfsporten, således at golf er et alternativ til andre sportsgrene.

Værdier for Barløseborg Golfklub

Her i Barløseborg Golfklub har vi følgende værdier:

Fællesskab

Vi ønsker :

• Et fællesskab, hvor alle er parat til at hjælpe for at få fællesskabet til at fungere.
  • At der i klubben skabes forskellige gruppefællesskaber. Det forventes her, at klubbens værdier også vil gælde for disse gruppefællesskaber.

Kvalitet

Vi ønsker:

• En bane af kvalitet med en høj plejestandard. kvalitet i de faciliteter, der tilbydes medlemmer og gæster.
  • Et indbydende klubhus, gode omklædnings- og parkeringsforhold.
  • Gennemgående kvalitet i det, der tilbydes medlemmer og gæster.

Rumlighed og åbenhed

Vi ønsker:

• Alle skal føle sig velkommen i klubben og på banen uanset spillemæssig kunnen og ambitionsniveau.
  • Plads til hele familien.
  • At sportslige ambitioner må ikke begrænse mulighederne for de øvrige medlemmer.
  • Et højt informationsniveau til alle medlemmer først og fremmest via klubbens hjemmeside.
  • At være imødekommende og tage godt imod alle medlemmer og gæster, så alle føler sig velkomne. Nye medlemmer skal vises en særlig interesse og hjælpsomhed.
Barløseborg Golf

Skovvangsvej 47
5610 Assens

CVR 29 50 79 29

Følg os
Golfklubben

Tlf.: 6479 1224

Golfmanager
Kim Kristiansen

- Medlemskaber, ind- & udmeldelser, sponsor, udvalg, klubber i klubben, turneringer mm.

Café & Restaurant

Tlf.: 6479 1023

- 19. hul, brunch, frokoster, middage, selskaber,  overnatning, mødelokaler, golfophold mm.

Åbningstider Sekretariatet:  Mandag LUKKET - Tirsdag 10.00-16.00 - Onsdag LUKKET - Torsdag 12.00-17.00 - Fredag 10.00-14.00