Vision og værdier

Vision for Barløseborg Golfklub

Her i Barløseborg Golfklub har vi følgende visioner:

• Barløseborg Golfklub ønsker at være kendt som en af Fyns 3 bedste golfanlæg med udbud af spændende, velplejede og velpassede 18 og 9 hullers ratede golfbaner, gode træningsanlæg, restaurations- og overnatningsmuligheder på højt bed- and breakfast niveau.
  • Vi prioriterer det gode værtskab og fællesskab for vores gæster og medlemmer med godt golfspil i centrum, hvor der også skabes nye relationer og hvor alle er velkomne.
  • For os er golf den samlende faktor for både børn, unge og ældre og for både bredden og eliten med sportslige ambitioner om løbende at være repræsenteret i Danmarksturneringen med 2-3 hold. Vi værdsætter naturen med et godt og rent miljø og arbejder løbende for at forbedre klubbens standarder i forhold til verdensmålene.
  • Til ungdommen i Assens og Middelfart kommuner vil Barløseborg Golfklub tilbyde de bedste muligheder for at dyrke golfsporten, således at golf er et alternativ til andre sportsgrene.

Værdier for Barløseborg Golfklub

Her i Barløseborg Golfklub har vi følgende værdier:

Fællesskab

Vi ønsker :

• Et fællesskab, hvor alle er parat til at hjælpe for at få fællesskabet til at fungere.
  • At der i klubben skabes forskellige gruppefællesskaber. Det forventes her, at klubbens værdier også vil gælde for disse gruppefællesskaber.

Kvalitet

Vi ønsker:

• En bane af kvalitet med en høj plejestandard. kvalitet i de faciliteter, der tilbydes medlemmer og gæster.
  • Et indbydende klubhus, gode omklædnings- og parkeringsforhold.
  • Gennemgående kvalitet i det, der tilbydes medlemmer og gæster.

Rumlighed og åbenhed

Vi ønsker:

• Alle skal føle sig velkommen i klubben og på banen uanset spillemæssig kunnen og ambitionsniveau.
  • Plads til hele familien.
  • At sportslige ambitioner må ikke begrænse mulighederne for de øvrige medlemmer.
  • Et højt informationsniveau til alle medlemmer først og fremmest via klubbens hjemmeside.
  • At være imødekommende og tage godt imod alle medlemmer og gæster, så alle føler sig velkomne. Nye medlemmer skal vises en særlig interesse og hjælpsomhed.
Barløseborg Golf

Skovvangsvej 47
5610 Assens

CVR 29 50 79 29

Følg os
Golfklubben

Tlf.: 6479 1224

Golfmanagere
Anders Busse Rasmussen og Camilla Rex

- Medlemskaber, ind- & udmeldelser, sponsor, udvalg, klubber i klubben, turneringer mm.

Café & Restaurant

Tlf.: 6479 1023

- 19. hul, brunch, frokoster, middage, selskaber,  overnatning, mødelokaler, golfophold mm.

Åbningstider 1. oktober til 31. oktober 2021
Åbningstider 1. marts til 31. marts 2022
Mandag    Lukket
Tirsdag     13.00 - 17.00
Onsdag    Lukket
Torsdag    12.00 - 16.00
Fredag      09.30 - 13.30

Åbningstider 1. november til 28. februar 2022
Mandag   Lukket
Tirsdag    10.00 - 15.00
Onsdag   Lukket
Torsdag   10.00 - 15.00
Fredag    Lukket

Der er lukket i Sekretariatet
lørdage, søndage og helligdage.

Tlf. 6479 1224