Her i Barløseborg Golfklub har vi følgende visioner:

• Barløseborg Golfklub vil giove gode oplevelser til alle der ønsker at spille golf uanset på hvilket niveau.
  • I Barløseborg Golfklub har du mulighed for at skabe nye realationer og venskaber. Det er stedet hvor du møder gode venner. her føler alle sig velkommen. "vi ønsker kende hinanden og vi vil lære dig at kende.
  • Barløseborg Golfklub ønsker at tilbyde spil på en spændende udfordrende bane af høj kvalitet. der skal være plads tilalle og alle skal føle sig velkommen på banerne, også nybegynder.
  • I Barløseborg Golfklub er der aktiviteter hele året, således at vi kan vedligeholde fællesskabet for klubbens medlemmer hele året.
  • Barløseborg Golfklubs sportslige visioner er at få et elitehold med i 2. division senest i 2012, men eliten må aldrig blive på bekostniong af bredden. Til ungdommen i Assene og Middelfart kommune vil Barløseborg Golfklub tilbyde de bedste muligheder for at dyrke golfsporten, således at golf er et alternativ til andre sportsgrene.