Sports- og Eliteudvalget 2019

MÅLSÆTNING

Vi vil skabe et miljø hvor

• Holdene spiller for at vinde og sikre divisionsstatus.
  • Vores sportslige målsætning er som minimum at have et hold i 3. Division og meget gerne højere oppe i rækkerne.

Holdånd skabes, hvor sammenhold er en vigtig del.

Sammenhold og holdånd er en af grundstammerne i elitetruppen.
Det er derfor vigtigt, at alle møder op til træning og møder de andre spillere. Der er både træning og spil på banen for damer og herrer torsdage kl. 17.30 – 19.00.

Elite retningslinjer

Der er udarbejdet et sæt retningslinjer, hvor elitespillere kan hente oplysninger om de muligheder der findes i forbindelse med turneringer, træning og DGU rangliste turneringer m.m. Dette dokument er tilgængeligt i elitetruppens Facebook gruppe eller kan rekvireres i sekretariatet.

Udvikle og fastholde talenter, både som holdspillere og som individuelle spillere.

For at sikre en let og gnidningsløs overgang fra talent til elitespiller er der i 2019 tilmeldt 2 herrehold og 1 damehold i Danmarksturneringen.

Intentionen er at reservere det antal pladser, vi mener der skal til for at man som ”talent” kan udvikle sig sammen med mere garvede spillere i et konkurrencemiljø, hvor der spilles for at vinde, men hvor konsekvenserne af et nederlag ikke slår talenterne helt ud.

Vi er forbilleder som golfspillere

Det er klart, at vores fremtoning både på banen samt uden for, er noget der bliver lagt mærke til internt i klubben.
Der forventes derfor, at spillere i Barløseborg Golfklubs Elitetrup går forrest, når det handler om etik samt god opførsel.

Barløseborg Elite Open 13 - 14 Juli 2019

Midt i sommerferien afvikles igen i år Barløseborg Elite Open, hvor vi forventer at se nogle af landets dygtigste amatørelitespillere brænde banen af. Anne Marie Højvang og Mette Meyer er tovholder for denne, klubbens flagskibsturnering. Kom og nyd noget rigtig flot golfspil og gerne som hjælper.

Turneringsbetingelser

TURNERINGSFORM

Herre rangliste turnering 54 hullers slagspil fra scratch. 36 huller lørdag og 18 huller søndag

RESTRIKTIONER

Åben turnering for herrer - både amatører og professionelle (flex-medlemmer kan ikke deltage) Max 78 deltagere.

HANDICAP BEGRÆNSNING

Max. handicap 6.0 - Klubben forbeholder sig ret til at uddele max. 5 wildcards - Der er cut ved de 39 bedste + lige efter runde 2.

RESULTAT

Placeringer deles ved lige score. Delt 1. plads afgøres ved sudden death.

REGLER

Det er tilladt at bruge caddy. Ved ankomst til 1. tee inden 5 minutter efter den fastsatte starttid idømmes 2 straffeslag. Senere ankomst diskvalifikation.

PRÆMIER

Samlet præmiesum 15.000 DKK

1. præmie - gavekort på 4.300 DKK + pokal
  2. præmie - gavekort på 3.000 DKK
  3. præmie - gavekort på 2.600 DKK
  4. præmie - gavekort på 1.500 DKK
  5. præmie - gavekort på 1.200 DKK
  6. præmie - gavekort på 900 DKK
  7. præmie - gavekort på 600 DKK
  8. præmie - gavekort på 500 DKK
  9. præmie - gavekort på 400 DKK

TURNERINGSFEE

Turneringsfee er 600 DKK pr. deltager, som dækker følgende:

• Turnering
  • Træningsbolde i weekenden
  • Morgenmad lørdag og søndag
  • Frokost lørdag
  • 1 greenfee fri prøvespilsrunde i ugen op til turneringen

Turneringsfee returneres ikke ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb.

BESPISNING FOR GÆSTER

Morgenmad og frokost for ikke deltagere, kan købes mod forudbestilling hos Tee Time Café & Restaurant på tlf. 6479 1023, mobil 3059 1628 eller e-mail: info@teetime.cafe

OVERNATNING

Overnatning tilbydes til gode priser hos Tee Time Café & Restaurant på tlf. 6479 1023, mobil 3059 1628 eller e-mail: info@teetime.cafe

TILMELDING

Tilmelding påbegyndes den 1. april 2019. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 9. juli 2019 kl. 12:00. Tilmelding foregår via www.golf.dk

Skal din klub betale dit startgebyr, så tilmeld dig via mail på post@bbgolf.dk så vil vi sende en faktura til din klub og tilmelde dig så snart den er betalt.

Startlisten kan ses på www.golf.dk fra den 11. juli 2019