Velkommen som begynder i Barløseborg Golfklub.

Når du starter som nyt prøvemedlem i Barløseborg Golfklub sørger vi for at du bliver taget godt imod, og du får udleveret alt det nødvendige materiale ang. golf.

Der holdes et informationsmøde 1. dag du kommer til spiltræning, du bliver vist rundt, og får oplyst hvor du kan finde klubbens bag og køller, som står til rådighed, og derefter bliver du vist ned til træneren.

I de 8 uger som et prøveforløb varer, har du lov til at træne alt det du vil. Der er gratis træningsbolde.

Du må også spille alt det du vil på Pay & Play banen.

Du får tildelt en kontaktperson, som går med dig ud på banen ca. 3 gange, og det er også kontaktpersonen, der tager dig op til spilleprøve.

Når du er lidt inde i prøveforløbet deltager du i Kaninturneringer, de første 2 gange sammen med din kontaktperson. Derefter bliver du sat vilkårligt sammen med andre spillere.

Vi følger dig tæt i starten, for at du kan få en god oplevelse, hjælper dig med at blive integreret, og forhåbentlig derefter melde dig fast ind i klubben.

Se nedenunder hvordan et prøveforløb er sat sammen.

Gurli Andersen

gurli@bbgolf.dk