Velkommen som begynder i Barløseborg Golfklub

Når du starter som nyt prøvemedlem i Barløseborg Golfklub, sørger vi for at du bliver taget godt imod og du får udleveret alt nødvendigt materiale ang. golf.

Første dag starter vi med et informationsmøde, hvor du får alle oplysninger ang. prøveforløbet.

Prøveforløbet strækker sig over 8 uger med al nødvendig spiltræning og regelundervisning. Du har også lov til at træne og spille så meget du vil.

Du bliver fulgt tæt af en Kontaktperson, som hjælper dig med alt det praktiske, og spiller sammen med dig.

Efter ca. 3 – 4 uger deltager du i de ugentlige ”kanin” turneringer. De første 2 gange sammen med din kontaktperson.

Prøveforløbet afsluttes med en spilprøve.

Prisen for et prøveforløb er 1000 kr. som delvis refunderes ved indmeldelse.

Efter indmeldelsen i klubben vil vi stadig gerne hjælpe dig, så du bliver godt integreret i klubben.

Har du lyst så kontakt Sekretariatet på tlf. 64 79 12 24 eller e-mail post@bbgolf.dk - du kan se åbningstiderne her.

Gurli Andersen
E-mail: gurli@bbgolf.dk