Frivilligheds-
konceptet

Frivillighedskonceptet

Barløseborg Golfklub råder over et stort og omfattende areal og har samtidigt ambition om en høj standard. Vi har brug for en række frivillige hjælpere, som kan aflaste og hjælpe vores faste personale – ikke mindst greenkeeperstaben.

For at kunne tilbyde de bedste rammer og faciliteter for vores medlemmer og gæster, har klubben defineret er en række opgaver, der spænder fra rengøring af buggys, beskæring af buske, græsslåning på udvalgte områder, afvikling af træning og turneringer til deltagelse i udvalg. Disse opgaver varetages af teams kontinuerligt over sæsonen.

Herudover har vi en række ad hoc opgaver, eksempelvis oprydningsdage på banen, pleje af waste-area og beskæring af træer, hvor en større gruppe af frivillige plejer detaljerne i fællesskab.

Nedenstående finder du en række opgaver, du kan vælge imellem.

Kig godt på hvad vi tilbyder, overvej hvor meget tid du har til rådighed og hvor ofte du kan.

Der er stadig ledige pladser på alle hold.

Barløseborg Golf

Skovvangsvej 47
5610 Assens

CVR 29 50 79 29

Følg os
Golfklubben

Tlf.: 6479 1224

Golfmanager
Kim Kristiansen

- Medlemskaber, ind- & udmeldelser, sponsor, udvalg, klubber i klubben, turneringer mm.

Café & Restaurant

Tlf.: 6479 1023

- 19. hul, brunch, frokoster, middage, selskaber,  overnatning, mødelokaler, golfophold mm.

Åbningstider 1. oktober til 31. oktober 2021
Åbningstider 1. marts til 31. marts 2022
Mandag    Lukket
Tirsdag     13.00 - 17.00
Onsdag    Lukket
Torsdag    12.00 - 16.00
Fredag      09.30 - 13.30

Åbningstider 1. november til 28. februar 2022
Mandag   Lukket
Tirsdag    10.00 - 15.00
Onsdag   Lukket
Torsdag   10.00 - 15.00
Fredag    Lukket

Der er lukket i Sekretariatet
lørdage, søndage og helligdage.

Tlf. 6479 1224