Generalforsamling 2020

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING
Tirsdag, den 25. februr 2020 kl. 19.00 i Kerte Forsamlingshus

Dagsorden i henhold til vedtægternes § 7:

2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse

4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse af medlemskontingenter og indskud.

5. Forslag fra bestyrelsen
    a. Forslag om ændring af en formulering omkring skift mellem medlemskaber

6. Forslag fra medlemmerne

7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter:

8. Valg af revisor og revisor-suppleant

9. Eventuelt

Dette er en foreløbig dagsorden indtil bestyrelsen ved, om man når at blive klar med oplægget til overtagelse af baneanlæg mv., som bestyrelsen håber, at kunne præsentere for jer på generalforsamlingen. Sidste frist for udsendelse af den endelige dagsorden er d. 10 februar iflg. vedtægterne.

Med dette vigtige emne på dagsordenen, håber vi naturligvis at se så mange medlemmer som muligt til generalforsamlingen.

Vi har derfor valgt i år at lave tilmelding til generalforsamlingen via golfbox, således at der er stole nok til alle.

Du kan tilmelde dig ved at klikke her.

Barløseborg Golf

Skovvangsvej 47
5610 Assens

CVR 29 50 79 29

Følg os
Golfklubben

Tlf.: 6479 1224

- Medlemskaber, ind- & udmeldelser, sponsor, udvalg, klubber i klubben, turneringer mm.

Café & Restaurant

Tlf.: 6479 1023

- 19. hul, brunch, frokoster, middage, selskaber,  overnatning, mødelokaler, golfophold mm.

Golfbanen

Tlf.: 6479 1026

- Greenfee, banebooking, leje af buggy og trolly, G5 kort

Åbningstider Sekretariatet:  Mandag lukket - Tirsdag 13.00-17.00 - Onsdag lukket - Torsdag 12.00-16.00 - Fredag 9.30-13.30