Erhverv

Hvorfor være sponsor i Barløseborg Golfklub

Barløseborg Golfklub lægger stor vægt på, at et godt sponsorsamarbejde giver værdi for begge parter. Som sponsor i klubben, får man et sponsorat der tager udgangspunkt i din virksomheds behov for golfoplevelser, netværk og eksponering. Vi lægger vægt på at promovere vores sponsorer overfor alle medlemmer og samarbejdspartnere og at klubben støtter/hjælper med markedsføring etc.

Det betyder at sponsoraterne giver mere end blot en profilering af virksomheden. Som sponsor i Barløseborg Golfklub er man med i et netværk af firmaer, som skaber gode relationer i et miljø, hvor golfspillet er i centrum. Der findes mange muligheder for at sammensætte præcis den sponsorpakke, som tilgodeser hver enkelt virksomheds ønsker og behov.

Du kan læse mere om vores sponsorpakker her.

Vi tilbyder bla. følgende muligheder:

  • Eksponering på banen, ved klubhus, på hjemmeside m.m.
  • Netværks arrangementer
  • Adgang til møde- og konferencefaciliteter
  • Særlige sponsormatcher, hvor den enkelte har mulighed for at invitere gæster med
  • Golfarrangementer for dine kunder og/eller medarbejdere.
  • Særlige trænings sessioner og golfkørekort for din medarbejdere og/eller kunder

Sponsoraftalerne forhandles individuelt ud fra virksomhedens behov og ønsker. Der er ingen fast økonomisk ramme - indholdet af sponsorpakken afgør sponsoratets størrelse. Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder.

Se hvad vores sponsorer siger:

"Gennem flere sæsoner har vi fået lov at være sponsor i Barløseborg Golfklub. Vi får i Vestmark masser af omtale i et stort forum, hvor det publikum vi søger for vores kvalitets havemøbler, bevæger sig."
Vestmark A/S
vestmark logo

Formand

Arne Jakobsen
formand@bbgolf.dk
Mobil 40 61 14 14

Sekretariatet
Mette Meyer
post@bbgolf.dk
Tlf. 64 79 12 24