Tee Time Café & Restaurant

Velkommen i vores hyggelige Café & Restaurant, hvor du kan nyde den gode mad med udsigt til en af Danmarks smukkeste golfbaner.

Caféen tilbyder i banens åbningstid udvalgte drikkevarer, is og snackprodukter fra en selvbetjeningsbar. Endvidere holder køkkenet åbent med a’la carte spisekort fra kl. 12.00 - 15.00 mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Det er altid en rigtig god ide, at bestille mad fra spisekortet eller fra tavlen inden man går ud på sin golfrunde.

Kold og varm bespisning tilbydes altid mod forudbestilling dagen før og klubber i klubben og andre grupper kan indgå aftaler om faste spisearrangementer med Caféen.

Ved turneringer og andre arrangementer, vil køkkenet være åbent og her tilbydes der a la carte fra et menukort. 

Du forudbestiller spisning på tlf. 64 79 10 23.

Er du en større gruppe, der ønsker at spise, så er det en rigtig god ide at forudbestille, således at ventetiden minimeres og maden kan være klar til I kommer ind fra runden. 

Køkkenets åbningstider for á la carte menu

  Mandag   Kl. 12.00 - 15.00   
  Tirsdag   Selvbetjening  
  Onsdag   Selvbetjening  
  Torsdag   Kl. 12.00 - 15.00   
  Fredag   Kl. 12.00 - 15.00  
  Lørdag   Kl. 12.00 - 15.00  
  Søndag   Kl. 12.00 - 15.00  

Kold og varm bespisning tilbydes altid udenfor køkkenets åbningstid mod forudbestilling dagen før og klubber i klubben og andre grupper kan indgå aftaler om faste spisearrangementer med Caféen. 

bordblomst