Udfyld formularen herunder og tryk "send indmeldelse". Vi behandler din indmeldelse hurtigst muligt.


Medlemsskab

Vælg type af medlemsskab

*For at blive langdistancemedlem skal du have bopæl uden for Fyn.

Spillestatus:
Fuldt navn
Adresse
Postnummer
By
Tlf. mobil
Tlf. fastnet
E-mail
Fødselsdato
Evt. tidligere golfklub
Tidligere medlemsnummer
Relationer i klubben
Bemærkning
 

Når din ansøgning om medlemskab af Barløseborg Golf Klub er godkendt af klubben, fremsendes faktura, relevante indmeldelses dokumenter, samt bagmærke og boldkort. Du får besked, så snart dit DGU kort kan afhentes i sekretariatet. Når dit kontingent er betalt, er du fuldgyldigt medlem af Barløseborg Golfklub.

Medlemsskabet er bindende for et år og udmeldelse kan herefter kun ske skriftligt med 3 måneders varsel til 31. marts, 30. juni, 30. september eller 31. december. Ønske om skift fra en medlemskategori til en anden, kan ske under iagttagelse af gældende udmeldelsesfrist. Ved skift af medlemskategori starter en ny bindingsperiode på et år, undtagen for passivt medlemskab.

Overgang fra aktiv til passiv medlemskategori kan ske under iagttagelse af gældende udmeldelses frister. Ved eventuelt senere ønske om at vende tilbage til aktiv status, kan dette, efter minimum 9 måneder som passiv medlem, ske uden at skulle optages på venteliste og på samme vilkår som tidligere aktivt medlemskab.

Vi henholder derudover til Barløseborg Golf Klubs vedtægter, som kan læses på www.bbgolf.dk.

Du bedes tilmelde dig til PBS inde på klubbens hjemmeside inden næste opkrævningsperiode, da vi ellers opkræver et fakturagebyr på 100,- kr.